Почетна > Нови Сад

Нови Сад Новосадске приче

Упознајте певачку групу „Ми и Ла на штиклама“ (ВИДЕО)

Упознајте „Ми и Ла на штиклама“, oне су млада женска певачка група у успону која ће нам показати шта се то припрема у њиховој музичкој кухињи.

Певају разне домаће и стране хитове свих жанрова и редовно се увежбавају за предстојеће хорске наступе и манифестације на којима се представаљају широј публици.

Ова група жена окупља певачице различитог профила, где певају даме од 30 од 50 година.
Фото: Градске инфо

Групу „Ми и Ла на штиклама“ предводи талентована Мила Думедаш Јуришић, која са пуно енергије и жара увежбава чланице своје музичке екипе.

Како воли да каже, певају само оне песме које сви познају и које оне желе да певају, а пакују их на начин да извођење популарних хитова у њиховој изведби, звучи оригинално.

Због разноврсности репертоара, најчешће реакције публике су неочекиване праћене громогласним аплаузом, што представља велико задовољство и потврду да то што раде има смисла.
Фото: Градске инфо

Ову групу не окупљају само женски чланови већ и један мушки.

Миша је мушки члан који представља музичку подршку и звуком гитаре даје посебну драж овом женском ансамблу.

Као што девојке између себе савршено функционишу, тако се и Миша савршено уклапа у групу и равноправно учествује у стварању музичке магије.
Фото: Градске инфо

Мила од својих чланица тражи присуство и енергију, па није ни чудо што девојке на проби стоје и ђускају док певају, све у циљу динамике, тонске и ритмичке тачности.

Иако на први поглед делује како њихове пробе не захтевају пуно енергије, варате се, за такво певање потребна је добра физичка кондиција.

Зато не сумњамо да ће надолазећи концерт звучати баш како је Мила замислила и онако како су певачице увежбале, до танчина.
Фото: Градске инфо

Врата певачке групе су отворена за све нове чланове и за оне које желе да се опробају у оваквој музичкој активности.

Пробе се одржавају у оквиру просторија Месне заједице „Југовићево“.

У међувремену публика ће нестрпљиво ишчекивати њихов концерт и поновно певачко појављивање.
Фото: Градске инфо

Koje igre su igrali naši roditelji? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.