Почетна > Свет
Свет

Уплакана Адел отказала наступе у Лас Вегасу

Британска певачица Адел, у сузама и уз извињење, одложила је серију концерата у Лас Вегасу од којих је први требало да буде данас, јер је половина њеног тима заражена ковидом-19, док је пандемија проузроковала и кашњења у испоруци концертне опреме.
Фото: Wikimedia Commons/Kristopher Harris

Адел је требало је да отпочне тромесечни боравак у хотелу “Цезар Палас” у Лас Вегасу, што би било њено прво гостовање уживо од 2017. године, преноси агенција Ројтерс.

“Покушали смо апсолутно све што смо могли да све урадимо на време. И да то буде довољно добро за вас. Али били смо апсолутно уништени кашњењима у испоруци и ковидом. Половина мог тима је оболела од ковида. И било је немогуће завршити шоу”, изјавила је Адел у видео снимку објављеном на Инстаграму.

Адел је готово осам пута рекла да јој је жао у поруци од 92 секунде, посебно се извињавајући људима који су отпутовали у Лас Вегас како би присуствовали овом концерту.

Обећала је да ће померити термин и да ће реализовати концерте у складу са својим стандардима.

Неколико њених обожаватеља је за BBC изјавило како су бесни због чињенице да је Адел чекала последњи моменат да би објавила да су концерти отказани, објашњавајући како су због тога изгубили стотине долара.

Једна од обожаватељки, која је са сестром допутовала из Бруклина, рекла је да разуме како корона вируса утиче на индустрију и свет, али да јој је Аделина одлука попут „шамара“.

И пар из Канзаса није крио љутњу, пошто су, како тврде, платили готово 2.000 долара за хотеле и летове до Лас Вегаса.

Novi album Adel izlazi 19. novembra

Преузмите андроид апликацију.