Почетна > Србија
Србија

Универзитет у Београду организатор конференције о финансијском пословању

Готово 200 експерата и учесника из 20 европских и светских земаља, из сектора високог образовања, бизниса, владе и цивилног сектора присуствовало је свечаном отварању прве Међународне конференције о савременом управљању у финансијском пословању у згради Ректората, Универзитета у Београду (УБ), који је организатор догађаја.
универзитет
Фото: WikimediaCommons/Djordje Stakić

Конференција ће трајати до 10. децембра, уз мноштво предавања, панела, радионица и осталих догађаја. Које ће заједнички организовати у просторијама Факултета организационих наука, Правног и Економског факултета УБ-а.

На отварању догађаја госте су у име Београдског универзитета поздравиле проф. др Зорица Вујић, проректорка за финансије, и проф. др Слађана Бенковић, шеф Катедре за финансијски менаџмент и рачуноводство Факултета организационих наука и председница Програмског одбора конференције.

Ова конференција финансијским експертима из читаве Европе пружа јединствену платформу за размену искустава. Међусобно умрежавање и обнављање односа привремено прекинутих услед разних криза насталих претходних година – казала је Слађана Бенковић. Додала да се нада да ће догађај утицати на популаризацију финансијских тема. Како у стручној, тако и у широј јавности и свакодневном животу грађана Србије.

Овакав став према заступљености тема из области финансијског пословања поделио је и Владимир Ђукановић. Консултант у области финансија и инвеститор који се прославио током година рада на Волстриту. Па зато и носи незванични надимак „српски вук са Волстрита”.

Држава помаже породицама са приновом

 

Преузмите андроид апликацију.