Почетна > Нови Сад > Актуелно

Актуелно Нови Сад Улицама града

Улицама града са Јеленом – У Луна парку (ВИДЕО)

Сви добро знамо да на послу проводимо највећи део времена и најбоље је када је посао који радимо забаван, када је задовољство радити га.
Фото: Градске инфо

Када сте запослени у Луна парку онда је забава загарантована. Окружени сте аутима на сударање, балерином, трамболином, вртешкама, играчкама, шећерном ватом, разнобојним светлима, људима од седам до седамдесет седам година, и сви су одлично расположени.

Луна парк је место где се сви добро забављају и посетиоци и запослени. Ако сте припадници старије генерације атмосфера у Луна парку вас врати у детињство и тинејџерске дане.

Евоцирате успомене и вратите се у дане када је Луна парк био место изласка. Ако сте рођени осамдесетих онда се сигурно сећате Луна парка на Спенсу.

Кад се само сетим како смо се сатима спремале за тај одлазак у Луна парк, то је тада био доживљај, са нестрпљењем смо исчекивали када ће поново доћи у наш град.

И сада је врло слична ситуација, добра забава, гласна музика и пуно људи и сада су део Луна парка, само што више није на Спенсу већ на Булевару Европе и ту је постављен од фебруара до новембра.

Наша Јелена је била толико одушевљена атмосфером и проводом у Луна парку да смо је једва извукли из аутића на сударање и одвели кући.

Ако нисте до сад били у Луна парку са децом, онда већ овог викенда то учините, верујте провод је одличан.

Погледајте видео да осетите делић атмосфере.


Ulicama grada sa raspevanom Jelenom – Nastavi pesmu (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.