Почетна > Нови Сад
Нови Сад Улицама града

Улицама града са Јеленом и Хорхеом – Други део (ВИДЕО)

Прошле недеље сте прошетали улицама града са Јеленом и Хорхеом и он нам је испричао своју причу. Испричао нам је како и зашто је дошао у Нови Сад. Зашто му је наш град прирастао за срце и шта би променио да може у Новом Саду.
Фото: Градске инфо

Хорхе је одушевљен Новим Садом и желео је свој живот у нашем граду да приближи својим пријатељима и да им покаже сву магију и лепоту Новог Сада и Србије. Да би то успео да уради што веродостојније направио је  “YouTube” канал. На његовом каналу можете погледати све детаље,чари, некада и ситних невоља и недаћа живота једног Мексиканца у Новом Саду.

На свом каналу упознаје странце са храном у Србији , обичајима, веровањима, показује природне лепоте Србије и промовише нашу земљу на најбољи могући начин.

Јелена га је одвела на пљескавице, желела је да се реваншира за такосе. А и мало да му покаже да и наша храна може да буде љућа и пикантнија од мексичке.

Хорхе је признао да ипак много чешће једе пљескавице од такоса и да су пљескавице врло укусне, поготово када су љуте и са урнебесом.

Погледајте у видеу шта има још Хорхе да исприча о свом животу у Новом Саду и који су му омиљени делови и места у граду.

Ulicama grada sa Jelenom i Horheom – Prvi deo (VIDEO)

 

Преузмите андроид апликацију.