Почетна > Нови Сад
Нови Сад Улицама града

Улицама града са Јеленом – Дан жена у Новом Саду (ВИДЕО)

8. март, дан када сви мушкарци ходају ужурбано и носе својим супругама, мамама, бакама, девојкама, сестрама цвет као мали знак пажње и знак захвалности за све што оне раде за њих и за битке које бију сваког дана.
Фото: Градске инфо

А да ли то раде и осталих 364 дана годишње или само за 8. март?

Јелена је прошетала улицама Новог Сада неколико дана пре 8. марта како би проверила како теку припреме за 8. март, и да ли мушкарци спремају поклоне и изненађења својим дамама.

Да ли ће сваки мушкарац овог 8. марта обрадовати своју лепшу половину неком ситницом? Шта жене очекују од својих  јачих половина?

Старији Новосађани су нас одушевили чињеницом да сматрају да се женама треба поклањати пажња сваког дана и да жене требају да се третирају једнако сваког дана, да је сваки дан специјалан и празник жена. Најмлађи суграђани спремају мамама изнађење и већ неколико недеља вредно раде на изненађењу.

Неки од момака које смо срели на улицама Новог Сада спремају поклоне својим лепшим половинама, а неки су чак и у стању да се растану са девојком само да не би купили поклон или цвеће.

Улични продавци цвећа су нам открили тајну да свакодневно жене женама углавном купују цвеће, а да мушкарци то раде поводом 8. марта.

Да у данима када није празник баш и не купују дамама цвеће. Желимо да верујемо да ако не купују цвеће да им тим данима поклањају пуно пажње и љубави јер су жене то заслужиле.

Драге Новосађанке, срећан вам празник жена!

Znamenite žene Novog Sada

Преузмите андроид апликацију.