Почетна > Србија
Србија

Уговори о запослењу најбољим дипломцима медицине

Најуспешнијим дипломцима свих медицинских факултета и средњих медицинских школа у Србији данас су уручени уговори о запослењу.
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Посао добија 100 лекара и 200 медицинских сестара, а уговоре о раду им је у Палати Србије уручио председник Александар Вучић.

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Свечаности су присуствовали министар здравља Златибор Лончар, декани медицинских факултета, директори Клиничких центара, као и директори болница.

Фото: Танјуг/Зоран Жестић
Успех Програма запошљавања најбољих дипломаца медицинских факултета и средњих медицинских школа

Министарство здравља покренуло је 2018. године Програм запошљавања најбољих дипломаца медицинских факултета и средњих медицинских школа, а све у циљу омогућавања најбољим младим лекарима и сестрама наставак

У оквиру тог пројекта посао, специјализацију и докторске студије до јуна ове године добило је 411 најуспешнијих младих лекара, доктора медицине, као и 700 медицинских сестара и техничара.професионалног усавршавања у Србији.

Када младост и памет ове земље, најталентованији и највреднији остају да у својој земљи граде професионални и животни пут, Србија се развија и напредује, поручено је на церемонији.

 

Преузмите андроид или IOS апликацију.