Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

UFC FN: Половичан успех српских бораца

На „UFC FN 102“ приредби у Лас Вегасу имали смо прилику да присуствујемо одличним борбама
Фото: PrtSc/Twitter/UFCEurope

Српски борац са америчком адресом, Урош Медић, вратио се победама унутар легендарног октагона. У одличној борби Урош је показао врхунску физичку спрему и велику жељу за победом, као што је и најавио у ексклузивном интервјуу за Градске инфо.

Нокаутом у другој рунди против Омара Моралеса Урош је стигао до осмог профи тријумфа у каријери и вратио се на победничке стазе.


Македонски борац Ален Амедовски нажалост није успео да стигне до прве победе под „UFC“ банером. Џозеф Холмс започео је акцију одличним коленом и све брзо завршио гушењем у првој рунди.


Нажалост, Душко Тодоровић није имао среће у свом наступу против опасног ударача, Чидија Енџокуанија. Иако је српски борац одлично ушао у борбу и имао контролу већином прве рунде, и испратио тактику коју припремио за ову борбу, и искористи предност у рвању и партеру, свега дванаест секунди пре истека прве деонице, из клинча, опасни ударач Енџокуани користи прилику, и погађа Душка прецизним лактом, и завршава борбу у великом стилу. Нажалост, српски борац није успео да стигме до нове победе, а Чиди добија и бонус од 50 000 долара за нокаут вечери.

Душку остаје да се опорави, и још јачи врати у борилиште. Уверени смо да ће тако бити.


Наш стари познаник, некадашњи шампион „Serbian Battle Championship“ организације, и један од најатрактивнијих бораца на планети, Мишел Переира, стигао је до важне победе у бескомпромисној борби против Сантијага Понзинибија.

Феноменална борба, у којој су оба борца добила бонус од 50 000 долара за борбу вечери, била је исцрпљујућа и за бразилског и за аргентинског ударача. И један и други имали су својих момената, а судије су подељеном одлуком победу доделиле Мишелу Переири.

Переира је тако стигао до двадесет и осме професионалне победе и верујемо до прилике да се домогне самог врха категорије.


У главној борби вечери гледали смо одличан дуел бивше светске првакиње Холи Холм, и опасне боркиње из Бразила, Кетлин Виеире. Свих пет рунди, односно пуних двадесет и пет минута, трајала је борба највише класе. Победа је подељеном одлуком, иако по нашем скромном мишљењу незаслужено, припала Виеири.

Холи Холм је заиста пружила одличну борбу, али судије је нису виделе као победницу.

Ми смо уживали у феноменалним борбама, и остаје нам само да са нестрпљењем чекамо нове манифестације најјачег светског ММА бренда.

 

 

 

UFC – Todorović spreman za najvažniji meč u karijeri (VIDEO)

 

Преузмите андроид апликацију.