Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

UFC: Душко Тодоровић техничким нокаутом славио против Американца

Најбољи српски средњаш у великој борби у Лас Вегасу, под окриљем највеће светске ММА организације, „UFC“, стигао до најважније победе у каријери и до новог бонуса за борбу вечери
Фото: PrtSc/Twitter/UFC

Дворана „UFC Apex“ поново је била поприште борбе српског професионалца из београдског „Secutor“-а, који је био више него спреман за шести наступ под банером „UFC“-а.

Након победе у ријалити шоу емисији председника „UFC“ организације, Дејне Вајта, Душко је постао члан светске ММА елите. Борио се против Декуана Таунсенда, Пунахелеа Сориана, Грегорија Родригеза, Макија Питола и Чидија Енџокуанија.

Српски борац тренутно је под другим уговором за најпрестижнију светску ММА промоцију, и након пораза у претходном наступу, када је у борби коју је до тада водио, тренутак неопрезности платио пoразом, овог пута све је урадио за повратак на победничке стазе.

Душко Тодоровић одрадио је одличне припреме пред овај наступ, а велики плус било је присуство његовог тренера Јована Милићевића, који је коначно добио америчку визу, и који је након Душковог наступа против Сориана, поново био у углу свом борцу, oвог пута на америчком тлу.

Поред Милићевића, у Душковом углу био је први српски „UFC“ борац, Бојан Михајловић, као и дугогодишњи тренинг партнер и пријатељ, такође професионални борац, Марко Петковић.

Фото: SBC

Српски борац 15. октобра одмерио је снаге са америчким борцем Џорданом Рајтом, који је под окриљем „UFC“-а имао исто успеха колико и Душко.

И Душко и Џордан били су тачни на званичној провери килаже, и све било спремно за феноменалну ММА борбу највише класе.

Улог је био велики за оба борца и драго нам је што нас је Душко обрадовао феноменалним наступом и новом победом, техничким нокаутом у другој рунди, бруталним лактовима, за дванаести професионални тријумф у каријери.

 

Поврх свега Душкова борба против Цордана проглашена је за најбољу борбу вечери и награђена бонусом од 50000 долара.

 

Na korak do potpisivanja za „UFC“! Stefan Negucić | U oktagonu #10 (VIDEO)

 

Преузмите андроид апликацију.