Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

UFC 290: Волкановски стигао до победе над Родригезом

Владар перо категорије, Волкановски, са приличном лакоћом савладао је Јаира Родригеза. Пантожа још једном победио Морена, док је Ду Плесис савладао бившег шампиона Витакера
Фото: PrtSc/Twitter/UFC

„UFC 290“ у Лас Вегасу донео нам је прегршт занимљивих борби у легендарном октагону.

Александер Волкановски, доминантни шампион перо категорије, успео је да стигне до пете одбране титуле у својој категорији.

 

Јаир Родригез био је у подређеном положају већим делом ове занимљиве шампионске борбе, и једноставно није могао да парира Волкановском, који је доминирао у главној борби спектакла у Лас Вегасу. Показао је борац македонских корена да је заиста један од најбољих бораца данашње светске ММА сцене.

 

Александер Волкановски одбранио је своју шампионску титулу техничким нокаутом у трећој рунди.

Фото: PrtSc/Twitter/UFC

Александре Пантожа још једном је успео да савлада Брендона Морена.

 

Након правог рата у кавезу, након свих пет одрађених рунди, подељеном судијском одлуком славио је Пантожа, и још једном показао да је изгледа нерешива енигма за великог шампиона Брендона Морена.

Фото: PrtSc/Twitter/UFC

Борба која је представљала меч за новог изазивача у средњој категорији, између бившег шампиона Роберта Витакера и јужноафричке сензације Дрикуса Ду Плесиса, пружила је прави ватромет.

Иако аутсајдер, Ду Плесис је у великом стилу стигао до победе над Витакером, нокаутом у другој рунди.

 

Ду Плесис је још једном успео да победи упркос бројним критичарима, и надамо се дао нам прилику да га ускоро гледамо у шампионској борби против Израела Адесање.


Амерички рвач, Бо Никал, стигао је до импресивне победе нокаутом након 38 секунди борбе против Вудбурна.


У веома интересантној борби Ден Хукер славио је судијском одлуком против Турнера.


Легенда спорта и бивши шампион лаке категорије Роби Лоулер нокаутом у првој рунди славио је против Ника Прајса, и у великом стилу привео крају своју богату каријеру.

 

UFC 290 Countdown: Dve borbe za šampionski pojas u Las Vegasu (VIDEO)

 

Преузмите андроид апликацију.