Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

UFC 276 – Адесања и Волкановски одбранили титуле, Алекс Переира нокаутирао Стрикленда

Врхунске борбе обележиле су „UFC 276“ манифестацију у Лас Вегасу, шампиони су оправдали очекивања, а Алекс Переира у великом стилу на себе привлачи пажњу љубитеља ММА спорта
Фото: PrtSc/Twitter/UFC

Израел Адесања, актуелни шампион средње категорије, рутински је одрадио борбу и без већих проблема одбранио титулу против опасног противника, Џареда Канонијера.

Борба није обиловала атрактивним разменама, јер беспрекорна тактика коју је Адесања изабрао била је савршена за оваквог противника, борба са дистанце за нову победу судијском одлуком. Канонијер као изазивач није кренуо на све или ништа, није пуно ризиковао, и борба је изгледала управо онако како је шампиону одговарало. Адесањи је одговарала борба са дистанце, док је Канонијер покушавао да приђе и да тражи своју шансу из борбе у клинчу.
У скоро свакој рунди шампион је контролисао борбу и имао више задатих удараца, те је без већих проблема стигао до пете одбране појаса и нове професионалне победе.

Следећи изазивач на реду највероватније је стари познаник Израела Адесање, Алекс Переира, који је брутално нокаутирао Стрикленда на овој „UFC“ манифестацији, и тако отворио себи врата ка самом врху.

 

Друга најважнија борба овог спектакла донела нам је још једну одличну представу Александера Волкановског.

Борац из Аустралије који има македонско порекло, још једном је показао да је неприкосновени владар своје категорије, и без већих проблема доминирао је у свакој рунди у дуелу против Макса Холовеја.

Брајан Барберена стигао је до најважнијег професионалног тријумфа савладавши бившег шампиона Робија Лоулера техничким нокаутом у другој рунди.

Легенда „UFC“-а и ММА спорта Доналд „Каубој“ Серони поражен је у борби против Џима Милера, и након борбе најавио је своје повлачење из спорта.

 

 

U oktagonu #2 : Gosti Vaso Bakočević (MMA borac) i Miroljub Petrović (Publicist) – Gradski podkast (VIDEO)

 

Преузмите андроид апликацију.