Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

UFC 268 – Најлепши потези са једне од најбољих приредби ове године (ВИДЕО)

Успорени снимци са великог UFC спектакла у Њујорку пружају нам прилику да уживамо у најбољим моментима још једном
Фото: PrtSc/Twitter/UFC

UFC је објавио компилацију најспектакуларнијих потеза са историјске приредбе UFC 268.

Шампион Камару Усман и Колби Ковингтон у свом другом међусобном сусрету пружили су још један врхунски меч, а заслужено је одлуком славио Камару Усман, иако је, као и увек, бескомпромисни Ковингтон пружио феноменалну борбу и није се предавао до последњег момента.


Још један реванш и шампионски дуел имали смо прилику да гледамо у Њујорку. Роуз Намајунас и Вејли Женг пружиле су нам несвакидашњи рат у UFC октагону, и након 25 минута тесне борбе највишег нивоа, актуелна шампионка Намајунас однела је победу и одбранила титулу.


Најспектакуларнију борбу вечери, а вероватно и ове године, приредили су Мајкл Чендлер и Џастин Гејџи. Беспоштедне размене, нокдауни, константни покушаји да се противник заврши трајали су све три рунде. Ипак, Џастин Гејџи показао се квалитетнијим овог пута и у великој борби однео је веома важну победу која би могла да му обезбеди нови напад на титулу шампиона.


Алекс Переира, врхунски ударач из Бразила, успешно је одрадио свој деби за UFC нокаутом над Андреасом Микалидисом “летећим коленом”.


Марлон Вера успео је нокаутом да порази легендарног бившег шампиона Френкија Едгара, који иако је добро ушао у меч, није успео да испрати темпо борбе, и Вера је то искористио и атрактивним нокаутом уписао тријумф над легендом спорта.


 

Преузмите андроид апликацију.