Почетна > Србија
Србија

(U)dea вам жели срећну Олују – плакат

Активисти Конзервативног покрета „Наши“ спроводе акцију лепљења плаката на продајне објекте трговинског ланца „Идеа“ широм Србије, којим ће грађане Србије позивају да не купују у хрватским продавницама.
Фото: Инфо служба

Плакат, који је данас пласиран, направљен је у форми „Идеиног“ каталога, а на сликама се налазе старци, деца и избегличка колона Срба током акције „Олуја“. Са насловом „Удеа вам жели срећну Олују“ и шаховницом на главном логоу, на плакату су и „цене“ људи на сликама – 0 динара.

Поред овога, у средини стоји текст – Куповина уз најбољи геноцид!

Настанак овог плаката, инспирисан је срамном политиком Републике Хрватске у којима се грађанима Србије забрањује одлазак у Јасеновац како би одали почаст убијеним Србима од стране усташког геноцидног режима у НДХ. Јасеновачки мученици и дан данас страдају од геноцидне хрватске политике према српском народу која није престала до данашњих дана. Они се чак изругују и српској деци која су страдала у злогласном логору за децу Јастребарско који надбискупи из Хрватске називају „прихватним центром“ у којем су се бринули за српску децу.

Фото: Инфо служба

Сматрамо да је бојкот хрватских продавница  ИДЕА прави одговор на политику коју Хрватска спроводи над српским народом. Очигледно је да они искључиво желе  српски новац, али не и да се покају за злочине над српским народом који и  даље трају.

Конзервативни покрет НАШИ позива грађане Србије да бојкотују трговински ланац ИДЕА и све производе који долазе из Хрватске.

 

Barikade na severu Kosova i Metohije, sirene u Kosovskoj Mitrovici

 

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке