Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

У АП Војводини до 13. априла пријаве за бесповратна средства за куповину нове опреме

Развојна агенција Војводине одржала је данас вебинар за компаније које су заинтересоване да постану добављачи мултинационалних компанија у АП Војводини, као и онима који то већ јесу, али им требају средства за нове машине како би своју услугу побољшали или проширили.
Фото: Промо

На вебинару су детаљније објашњени услови за Компоненту 2 из тренутно актуелног Јавног конкурса за доделу бесповратних средстава за подршку привредним друштвима за куповину нове опреме 2023, који је расписао Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалне самуправе, а који је отворен до 13. априла.

Посебна пажња на вебинару дата је Компоненти 2 јер је у питању новина у програму подршке Покрајинска владе привреди, посебно производном сектору. За циљ има да истовремено помогне како домаћим прерађивачима који имају потенцијал да постану добављачи мултинационалних компанија (МНК), тако и МНК које ће даљим развојем локалне мреже достављача унапредити своје пословање на глобалном нивоу.

Развојна агенција Војводине зато још једном позива и домаће и мултинационалне компаније да погледају актуелни Конкурс и јаве се РАВ-у уколико имају неких недоумица или додатних питања.

Мултинационалне компаније могу са своје стране да позову и на Конкурс усмере компаније из АП Војводине са којима су имали већ контаката и које би набавком нове опреме могле у потпуности да одговоре њиховим захтевима и стандардима.
Детаље у вези са Конкурсом за бесповратна средства погледајте на овом линку.

Сви заинтересовани за Компоненту 2 могу да се јаве у РАВ на следеће телефоне и мејлове:

Биљана Врзић, 021/472-32-40, biljana.vrzic@rav.org.rs и

Тања Вичевић, 021/472-32-40,  tanja.vicevic@rav.org.rs.