Почетна > Србија
Србија

У ПКС данас почиње конференција о женском предузетништву

У Привредној комори Србије данас ће почети дводневна конференција „Женско предузетништво – повежите се за покретање и унапређење бизниса“.
Фото: ПКС

Скуп организују Привредна комора Србије – Европска мрежа предузетништва, Агенција Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена (UN Women), Влада Србије, Удружење пословних жена Србије и Европска банка за обнову и развој.

Отварању конференције присуствоваће потпредседница владе и председница Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић, председница Удружења пословних жена Србије Сања Поповић Пантић, регионална директорка за Европу и централну Азију UN Women Алија Ел Јасир и директорка Сектора за предузетништво у ПКС Бранислава Симанић, саопштено је из ПКС.

Главни циљ догађаја је да се унапреди дијалог и размени знање о темама важним за женско предузетништво, као и да се подстакне сарадња и умрежавање жена предузетница на Западном Балкану.

Првог дана конференције предвидено је више панела и дискусија на актуелне теме, попут трансформације бизниса, иновација, извора финансирања као и Б2Б састанци измеду предузетница.

Другог дана биће организована радионица, као део подршке унапређењу ваших знања и вештина предузетница.

Danas trilaterala ministara Srbije, Mađarske i Austrije u Beogradu

Преузмите андроид апликацију.