Почетна > Србија
Србија

У петак Сајам запошљавања у Сремској Митровици

Национална служба за запошљавање, Филијала Сремска Митровица организује Сајам запошљавања у петак, 27. маја у периоду од 11 до 13 часова у Пословно – спортском центру „Пинки“ у Сремској Митровици. На Сајму ће учествовати преко 20 послодаваца који су исказали потребу за запошљавањем око 400 радника разних образовних профила.
Фото: Unsplash/Gabrielle Henderson

На штанду Националне службе за запошљавање незапослени и послодавци моћи ће да добију све потребне информације о актуелним програмима за подстицање запошљавања.

Свим потенцијалним кандидатима ће бити омогућен директан контакт са већим бројем послодаваца који имају потребу за запошљавањем кадрова њихове струке. Током разговора са послодавцима, имаће прилику да се представе, изнесу своје професионалне карактеристике, оставе утисак, уђу у ужи избор кандидата или на лицу места договоре услове запошљавања.Послодавци истичу да је овај сајам од изузетног значаја за њих, јер на овај начин могу да брзо и једноставно да пронађу нове раднике, а опет и да рекламирају своје фирме.

Сви кандидати ће битиу могућности да на истом месту и у исто време лично предају пријаву за запослење и радну биографију (CV) за већи број слободних послова према властитом избору. На штанду Националне службе за запошљавање незапослени и послодавци моћи ће да добију све потребне информације о актуелним програмима за подстицање запошљавања.

Тренутно је на територији Града Сремска Митровица 2.719 незапослених лица, која ће имати прилику да на овом сајму пронађу посао који им одговара. Сајам почиње у петак 27.маја у периоду од 11 до 13 часова у Пословно спортском центру „Пинки“ у Сремској Митровици.

Konferencija „World Minds“ u Beogradu

Преузмите андроид апликацију.