Почетна > Подкаст
Остали спортови Подкаст У октагону

У октагону #1: Гост Марсело Бригадеиро, бразилски ММА менаџер и тренер – Градски подкаст (ВИДЕО)

Како изгледа живот једног ММА тренера и менаџера из нације богате борцима као што је Бразил? Марсело Бригадеиро открио је своје тајне, као и то шта мисли о ММА борцима из Србије.

„Веома су храбри, подсећају ме на борце из Ливерпула – веома храбри, не боје се ничега. Имају веома добре вештине у партеру, ударачки сегмент им је добар, такође. Оно на чему мислим да треба да се ради када причамо о српским борцима јесте рвање, као и скидање килаже“, рекао је Бригадеиро о нашим борцима.

Наши водитељи Никола Рупић и Бојан Михајловић причали су са познатим бразилцем и о Александру Ракићу, Стефану Секулићу, Душку Тодоровићу…

Рибеиро сарађује са Александром Ракићем, а у последњој борби, по његовом мишљењу, није имао среће.

„Изгледало је као да има потпуну контролу над свим што се дешава, био је на другом нивоу, Блахович је деловао помало уплашено од њега“, рекао је бразилски ММА тренер, између осталог, о последњој Ракићевој борби.

Шта мисли о српским кошаркашима, организацији „SBC“ и борцима као што су Пеђа Богдановић и Стефан Негуцић, како ће се звати нова менаџерска агенција Марсела Бригадеира, као и шта мисли о лажним менаџерима и преварантима у ММА спорту – сазнајте у подкасту „У октагону“.

Drvljenje #1: Gost Branko Milošev (Survivor) – Gradski podkast (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.