Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

У два дана, на три локације, на четири концерта уживало је више хиљада Новосађана

Две хиљаде дана, колико траје сарадња бренда ИДЕА са пројектом Нови Сад – Европска престоница културе, ИДЕА је протеклог викенда обележила кампањом „Овај град свира сад“, у слављеничкој атмосфери, са идејом да Новосађани доживе уметност и на местима где је ређе срећу.
Фото: НСЕПК

Тако су новосадски паркови постали позорница сјајним уметницима који су изводили дела класичне музике, али и модерне хитове у јединственим аранжманима.

Кулминација је био велики рођендански концерт бенда Drum’ N ’ Zez на новосадском купалишту Штранду на ком се певало и плесало до дубоко у ноћ.

„Толико смо уживали да сад не можемо да дочекамо неки следећи повод за дружење. За нас је јубилеј који смо обележили огроман, посебно што је у публици било јако пуно деце која су певала из свег гласа песме које су настале много пре њиховог рођења. Сјајно је кад у свом граду уживаш у публици која ти је и пријатељ и фамилија и комшија. Плесали смо на песку, свирали заједно, уживали у Дунаву који је наша највећа љубав. Све у свему, хвала свима који су прославили са нама, пуно хвала ИДЕА бренду који је на овако сјајан начин обележио све у шта верује у Новом Саду, а највише хвала Новосађанима који су наша непресушна инспирација“, поделио је утиске Воја Малешев, фронтмен бенда Drum’ N ’ Zez.

Кампањом под слоганом „Овај град свира сад“, ИДЕА је покренула низ активности које су део подршке компаније Меркатор-С и бренда ИДЕА локалним новосадским вредностима.

Уз подршку пројекту Нови Сад – Европска престоница кутлуре 2022. који ИДЕА подржава од 2016. године, ИДЕА је дугогодишњи партнер и Змајевих дечијих игара, Српског народног позоришта, Фудбалског клуба Војводина, Егзит фестивала – све то са идејом да у сваком смислу докаже да верује у Нови Сад.

Наредни заједнички пројекат ИДЕА бренда и Нови Сад – Европска престоница културе је пројекат „Уметници. Сад!“ , конкурс који је ове године отворен на националном нивоу са идејом да оснажи укупну културну сцену Србије кроз сарадњу са удружењима, студентима и уметницима из целе земље.

Конкурс се ускоро завршава, па је наредни задатак промоција уметника који су освојили конкурс.


Gosti na Egzit stižu iz svih krajeva sveta

Преузмите андроид апликацију.