Почетна > Бизнис
Бизнис

Туристичка организација Београда освојила престижну награду

Туристичка организација Београда саопштила је данас да је проглашена за другу водећу туристичку организацију по гласовима публике и учесника једне од највећих међународних туристичких конференција у свету „Uzakrota Travel Summit“.
Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

Туристичка организација Београда је са 370 гласова проглашена за другу најбољу градску туристичку организацију после Лондона који је освојио 679 гласова и пре Кејптауна са 350.

Награде ће бити додељене на централном догађају у Истанбулу, 29. новембра, који ће, како је најављено, окупити око 10.000 професионалаца у туризму из целог света, саопштила је Туристичка организација Београда.

Узакрота Травел Аwардс 2022 се додељују према јавном гласању, у мноштву категорија међу којима су награде за најбољи ланац хотела, најбољи резервациони систем, најбољу авиокомпанију, најуспешнију туристичку организацију.

„Uzakrota Travel Summit“ 2022 ће бити одржан у хотелу Хилтон Босфорус у Истанбулу, уз присуство највећих компанија у овој индустрији, међу којима су  „Turkish Airlines“, „Toursim Malaysia“, „Wtatil“, „Paximum“, „Amadeus“, „HotelRunner“, „Istanbul Welcome Card“, „Balkan Holidays“, „Flyhub“,

Један од говорника биће Миодраг Поповић, директор Туристичке организације Београда.

На конференцији ће бити речи о тренутном и будућем стању у туризму, очекивањима од 2023, променама у профилу и преференцама туриста, хотелском тржишту, утицају технологије у сфери путовања, будућности индустрије и бројним другим актуелним темама.

На догађају посебно место заузима и изложбени простор сајамског типа на ком ће се представити око 200 компанија, туристичких дестинација и пружаоца услуга у туризму, на ком ће и Туристичка органиазција Београда, као дугогодишњи партнер, имати свој штанд.

Dragašević: Štednja u Srbiji raste

Преузмите андроид апликацију.