Кокице су многима омиљена ужина, а добра вест је да су здраве. Постоји један трик захваљујући коме ћете моћи да правите кокице попут оних из биоскопа.
Наиме, путер треба растопити и сипати у уљну прскалицу и попрскати кокице које сте ставили у већу посуду. Мешајте их варјачом да се путер добро распореди.
Осим тога, за савршено мекане кокице, потребно је да мало отворите поклопац док се пече како бисте омогућили да уђе довољно ваздуха, а да не правите неред у кухињи.
Многи од нас чекају да искочи последње зрно кукуруза да би кокице искочиле из лонца. Али то не би требало да радите јер ће остатак кокица изгорети.
Извадите кокице из тигања одмах након кувања, иначе ће се стврднути. Поред соли, у кокице можете додати и бибер.
Пријатно!
Oprali ste veš, ali omekšivač se jedva oseća? Saznajte gde grešite
Преузмите андроид апликацију.