Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Трик за савршено печени кромпир

Трик захваљујући коме ћете сваки пут моћи да припремите печени кромпир савршеног укуса.
Фото: Pixabay/polatdover

Тајна је у томе да у воду додате прстохват брашна и соли. Одабир квалитетне врсте кромпира је такође пресудан.

Кромпир ставите у посољену воду. Кувајте га док не буде напола скуван, али не и гњечан.

Иседите кромпир.

Кромпир поспите прстохватом брашна.

Пеците кромопире на жељеној температури, на 220 степени Целзијуса.

Ако кромпир печете на биљном или сунцокретовом уљу, саветујемо вам да у последњих 10-ак минута печења додате мало путера.

Šta je iz turšije najzdravije i najbolje za imunitet, a šta za mršavljenje

Преузмите андроид апликацију.