Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Трик за најхрскавији печени кромпир

Кромпир је једна од намирница коју сви ми можемо да једемо у готово сваком облику: печени, кувани, као помфрит или пире … Идеалан је прилог, али и као можда главно јело, само је битно да се јако добро он спреми и уз додатак неких састојака, буде онда пун погодак.
Фото: Pexels/Srb12

Када причамо о печеном кромпиру, осим зачина који су за ову врсту његове припреме незаобилазни, јако је важна још једна намирница која ће му дати на још већем степену хрскавости. У питању је – лимун.

Да, лимун је све што ће вам додатно омогућити да кромпир лепо хрска у устима, а уједно ће вам дати и јединствен укус. Потребно је да скувате кромпир, онда га мало пропржите на уљу и сипате у чинију у коју сте сипали маслиново уље, сецкани першун, со и исцеђен лимун. Потом га само поређајте у плех који сте обложили папиром за печење и испеците га као што иначе то радите.

Да ли сте добили резултат који сте прижељкивали? Сигурни смо да је и боље од тога.

Ova biljka deluje kao antibiotik, leči bakterijske infekcije

Преузмите андроид апликацију.