Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Три „must have“ производа за дечије собе уколико пратите светске трендове

Бити мама је најлепши и најизазовнији задатак на свету, а поготово када сте од оних мама која жели да њен дом, иако препун играчака и дечијих дрангулија, увек изгледа лепо.
Фото: Уступљене фотографије

Из тог разлога представљамо вам неколико водећих домаћих брендова чије производи ће се гарантовано допасти, како вашој деци, тако и вама.

”CUBO“ софе које мењају облик

У питању је дечија софа која се може трансформисати у велики број облика те постати тврђава, авион, скакаоница, трон…

Наизглед обична софа уклапа се у све модерне ентеријере па ће задовољити укусе и оних најизбирљивијих мама, а могућности које ће дете имати док се игра са њом зависе од његове маште, а сви знамо дечију машту, протеже се до бесконачности.

Поред добе забаве, одлична је и за вежбање моторике, координацију, развијање вида и равнотеже, итд…


”Meshka and friends“ дрвене играчке

Када имате дете, на послетку се помирите са чињеницом да вам је читав стан претворен у играоницу и играчке готово да престанете да примећујете. Ипак, зашто те играчке не би изгледале модерено, лепо и уклопиво у простор?

Ове играчке прављене су од дрвета. Због својих карактеристика имају способност да утичу на развој моторике детета, побољшавају њихово памћење, разбуктавају им радозналост, креативност и машту…

Ручно су прављене, а за сваку наруџбину, произвођачи се обавезују да ће посадити једно дрво.


”Пур пур” ручно прављени албуми, радоснице, тапете

Још један ”must have“ када је свет мама у питању. Радоснице остају за цео живот и због тога нам је веома важно да изгледају лепо и чаробно, а Пур пур управо такве и прави.

Ипак, лепи дезени са радосница и албума недавно су се преселили на тапете, зато овде можете пронаћи најоригиналније и најлепше тапете за дечије собе које сте икада могли да видите.

Код свих ових поризвођача сјајно је што производе праве са много љубави, сваком поклоне посебну пажњу, а квалитет се огледа у сваком њиховом елементу!

Novosadski neboderi – gde je Novi Sad „najviši“? (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.