Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Тренер Бостона због афере пропушта следећу сезону?

Тренер Бостона Име Удока могао би да буде суспендован због интимне везе са једном од запослених жена у тој организацији.
Фото: WikimediaCommons/All-Pro Reels

Како преноси Адријан Војнаровски, на ту везу се гледа као на кршење правилника, а о дужини саме казне би требало да знамо више у наредним данима.

Помиње се и да би могао да пропусти читаву наредну сезону, али чувени новинар истиче да његов посао за сада није у опасности.

Поставља се и питање ко ће Удоку заменити на клупи, а претендент на то место је његов асистент Џо Мазула. Вероватно би то био Вил Харди, али је овај напустио франшизу из Масачусетса овог лета и постао тренер Јута Џеза.

Удока је међу Селтиксе стигао прошле године када је заменио Бреда Стивенса, који је постао председник кошаркашких операција. У дебитантској сезони на клупи је стигао до првог финала за Бостон након 12 година чекања.

Тиме је постао пети тренер у последњих 25 година који је у првој сезони стигао до НБА финала и први од Ника Нурса 2019. године. За тај успех се спремао као помоћни тренер у Бруклину, Филаделфији и понајвише Сан Антонио Спарсима где је радио као помоћник Грегу Поповичу.

Amerikanke ubedljivom pobedom nad Belgijom počele odbranu titule

Преузмите андроид апликацију.