Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Требало би да научите да ћутите о ових 5 ствари – одмах ће вам кренути у животу

У данашњем свету, са Фејсбуком, Инстаграмом, Снепчетом и свим врстама других начина глобализације и умрежавања на друштвеним мрежама, већина нас заправо нема приватни живот. Што је погрешно? Не би сви требало да имају информације о вашем приватном животу, јер ви заправо не знате како би их могли искористити!
Фото: Pexels/Sound on

Иако можда имате много лајкова и коментара, у реалности не бисте могли да се похвалите чињеницом да је много људи искрено срећно због ваших успеха и прича са путовања.

Морате бити ти који ће изабрати људе у свом животу и што је још битније, боље их упознати пре него што дате своје личне податке.

У данашњем чланку вам представљамо 5 врста личних података које свакако треба да задржите за себе, пре него што заиста некога упознате или успоставите дубоко поверење у вези.

1. Материјалне ствари

У последње време чини се да су друштвене мреже препуне материјалних ствари као што су телефони, аутомобили, накит, скупа одећа и обућа итд.

Не треба се толико хвалити материјалним стварима, јер би људи помислили да сте арогантни и опседнути материјалиста. Иако сте у могућности да живите живот из снова, покушајте да будете скромнији и задржите „ознаку цене“ само за себе.

2. Лоша искуства из прошлости

Сви долазе са пртљагом. Сви имамо прошла искуства због којих бисмо желели да имамо амнезију, али она нас настављају прогањати и уместо тога, ми делимо те лоше приче.

Боље је оставити ове ствари иза себе и не помињати их, посебно људима који желите да буду у свом животу у будућности. Нека прошлост остане у прошлости, а прича из ње нека вам буде довољна за сопствено искуство и савет како да поступите у будућности.

Нико не жели да чује приче о прошлим озлојеђењима – то даје осећај да сте још увек заглављени негде у својој прошлости.

3. Ваш приход

Чак и ако имате сав новац на свету и лако можете да частите целу туру у бару, а да не осећате да сте потрошили превише, немојте дозволити новим људима у вашем животу да сазнају о вашем финансијском стању. То заиста може утицати на однос који људи стварају са вама и можда ћете завршити са лажним пријатељима или лажном љубављу.

4. Добра дела

Ако чините добро, пазите да то радите приватно и не хвалите се тиме. С једне стране, може изгледати као да то радите само да бисте се показали, а са друге стране, људи са „великим потребама“ и „лошим финансијама“ могу изненада почети да вас окружују.

5. Планови и циљеви за будућност

О овим стварима треба разговарати са породицом, најбољим пријатељима и партнером у стабилној вези. Такође, према науци, имате веће шансе да заиста постигнете оно што нико не зна да радите!

То је углавном зато што када делите овакве ствари, људи желе да вас одврате од тога или да унесу своје мишљење о томе. То заиста може покварити праћење ваших планова и можда ћете на крају одустати од њих, само због других!

Inteligentne taktike kad izostane odgovor na SMS: Evo kako da oživite konverzaciju

Преузмите андроид апликацију.