Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Тражи се становник Поповице! Проналазачу следи награда: Малиша се изгубио у децембру, од тада ни трага ни гласа од њега (ФОТО)

Црни пулин са сивом огрлицом нестао је са Поповице још 15. децембра и од тада нема ни трага ни гласа од њега.
Фото: PrtSc

Он је породичан пас по имену Жућа и како његова власница каже, породичан и вољен, који је чипован, али је понекад умео да оде од куће и прошета шумом.

Уколико видите овог пса, следује вам новчана награда, наглашавају власници, а можете их контактирати на број телефона: 064/125/79/19.

Неколико чланова Фејсбук групе “Изгубљени власнички пси у Новом Саду” огласили су се да су га видели у Раковцу као и како у околини Адица, међутим, све су то биле погрешне инсинуације.

Надамо се да ће ускоро бити пронађен и код куће!

Шта учинити уколико се љубимац изгуби?

Пси који су изгубљени, врло вероватно су и превише уплашени, па ће потражити најближе склониште – рупу, подрум или неко слично место.

Власницима се овом приликом саветује да љубимце траже било пешке било колима у раним јутарњим часовима јер је тада, захваљујући смањеном интензитету саобраћаја, већа вероватноћа да ће га и уочити – кажу стручњаци.

Они тврде да је један од добрих начина да се изгубљени љубимац врати остављање неколицине ствари испред куће, чији мирис би могао да привуче љубимца. То може да буде нека омиљена играчка, ћебе или јастук на коме је спавао.

Besplatni mamografski pregledi okupili veliki broj sugrađanki na Trgu slobode – Akcija traje danas i sutra (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.