Почетна > Србија
Србија

ТОБ на туристичким сајмовима у Загребу и Бањалуци

Туристичка организација Београда саопштила је да од данас до 10. априла, наступа на 9. међународном сајму „Place2go“ у загребачкој Арени и на 2. међународном сајму „БАЊА ЛУКА 2022“, који се одржава у тржном центру „ДЕЛТА ПЛАНЕТ”.

У Загребу, Туристичка организација Београда наступа у сарадњи са Туристичком организацијом Новог Сада.

Међународни сајам „Place2go“ је највећи туристички догађај у Хрватској, а Туристичка организација Београда представиће целокупну понуду српске престонице.

Наступ Туристичке организације Београда у Загребу је у склопу регионалне кампање.

Хрватски туристи су одувек били радо виђени гости у Београду, истиче Миодраг Поповић, директор ТОБ-а.

Првог дана сајма представници ТОБ на састанку са Туристичком заједницом Хрватске разговараће о могућностима унапређивања регионалне сарадње у туризму.

Туристичке организације Београда и Новог Сада за посетиоце, поред бројних програма и манифестација, акценат су ставиле и на нове туристичке садржаје, а промоција је обогаћена и квизом „Колико добро познајеш Београд и Нови Сад“, где ће посетиоци моћи да освоје награде викенд у Београду, односно ноћење у Новом Саду.

У Бањалуци је акценат на нове садржаје

Наступ Туристичке организације Београда у Бањалуци је у склопу регионалне кампање.

Међународни сајам „БАЊА ЛУКА 2022“ ове године окупиће више од 150 излагача из Србије, Црне Горе, Хрватске, Словеније, Турске, Грчке и других земања, а Туристичка организација Београда представиће целокупну понуду српске престонице.

ТОБ, поред бројних програма и манифестација, акценат је ставиле и на нове туристичке садржаје, а промоција је обогаћена и квизом „Колико добро познајеш Београд“, где ће посетиоци моћи да освоје награде викенд у Београду.

Klinika za neurohirurgiju obeležila 60 godina postojanja

Преузмите андроид апликацију.