Почетна > Нови Сад

Нови Сад Фудбал

„Ти си наша прва љубав“ – ФК Војводина у посети ОШ „Свети Сава“ у Руменци (ВИДЕО)

Акција под слоганом „Ти си наша прва љубав“, у оквиру које ФК Војводина уз едукативно-забавни програм посећује основне школе у Новом Саду и околини, настављена је посетом основној школи „Свети Сава“ у Руменци.

Као и увек, малишани су са великим нестрпљењем и узбуђењем дочекали фудбалере Војводине, а данас су то били Радомир Милосављевић, Вук Богдановић, Филип Антонијевић и Стефан Букинац.

У разговору са ученицима, њима се најпре обратио директор маркетинга ФК Војводина Милош Суботин, који им је укратко представио фудбалски клуб Војводина и његову богату традицију, подсетивши на велике играче који су кроз историју носили дрес „старе даме“, који су, осим што су били велики фудбалери, уједно били и велики људи, који су ценили и придржавали се оних истинских спортских вредности.

Фото: ФК Војводина

Управо о спортским вредностима, али и томе како се постаје професионални спортиста и долази до остварења својих снова, са децом су разговарали фудбалери Војводине, нагласивши посебно колико је важно бити упоран и истрајан у ономе што желиш. Наравно, одређена питања су имала и сама деца, међу којом је био и завидан број девојчица, али их је све ипак највише обрадовао одлазак у велику фискултурну салу ОШ „Свети Сава“, где је, пред пуним трибинама раздраганих малишана, одиграна утакмица између два тима састављених мешовито од Вошиних фудбалера, ученика и ученица ове школе.

У сјајној атмосфери, у којој се аплаузом и навијањем какво само деца умеју да направе пратио буквално сваки напад, резултат је на крају био 1:1, а после меча, сви ђаци су стрпљиво чекали у реду како би на поклон добили улазнице за утакмицу против Радника, као и Вошине постере, распореде часова и флајере са кратком историјом клуба и упутством како могу да се учлане у ову акцију. Истовремено, директор маркетинга ФК Војводина Милош Суботин је директору школе Жолту Ђилвесију поклонио дрес „старе даме“ потписан од стране свих првотимаца, као и три брендиране фудбалске лопте ФК Војводина.

„Ako mogu ja – možeš i ti“ – EKO parola „Veselog vrtića“

Преузмите андроид апликацију.