Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

Терзић незадовољан: Овако се губи Европско првенство

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић није био задовољан после треће победе на Европском првенству.
Фото: Бета/ОСС

Србија је после БиХ и Француске, лако савладала и Белгију са 3-0 (25:21, 25:21, 25:21).

Ипак, селектор Терзић није био задовољан игром Србије.

„Славили смо као и против Француске, али сам тад био заиста задовољан приказаном игром. Овако се губи Европско првенство. Испадали смо из ритма и губили концентрацију. Били смо превише опуштени, надам се да ће се дозвати памети на време. Мислим да се нисмо превише ослањали на Тијанин квалитет, већ кад друго не иде, онда смо морали преко ње. Није то чак ни био основни проблем јер смо у првом нападу били добри“, каже Терзић и наставља:

„Кад овакав први напад имамо, можемо сваког да победимо. На наш сервис нисмо играли добро, оне су имале добар пријем и радиле су шта су хтеле. Блок и одбрана нису функционисали. Азербејџан је можда и најслабија екипа у групи. Дошле су са екипом коју нико не зна, слабо играју, док против Русије, ако овако будемо играли, немамо шта да тражимо. Младе су, квалитетне и перспективне. Те играчице су жељне успеха и апсурдно је што ће Русија имати већу жељу да нас победи него ми њих“, рекао је Терзић.

 

Преузмите андроид апликацију.