Почетна > Србија
Србија

Теретна возила на Батровцима чекају пет сати приликом изласка из земље

Према информацијама Управе граничне полиције у 17.30 часова на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута, а на прелазу Келебија, на излазу 180 минута.
возила
Фото: Танјуг/Александра Орлић

На прелазу Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 240 минута, на Батровцима 300 минута, а на Градини 180 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

На деоници Брестовик – Смедерево (Петријево) планирани су радови 13. јануара од 7.30 до 15.30, због чега ће се саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем возила.

На ауто-путу Е-75 код петље Трупале до 13. јануара одвијаће се радови на монтажи еластичне одбојне ограде у разделном појасу.

Због тога је затворена претицајна трака ка Београду, док се саобраћај одвија возном траком, а радови се изводе од 7 до 15 часова.

На деоници петља Инђија – петља Стара Пазова у зони наплатне станице Стара Пазова, а у смеру ка Београду измењен је режим саобраћаја због радова на реконструкцији чеоне наплатне станице Стара Пазова, а радови ће трајати до 15. маја.

Саобраћај се одвија према постављеној привременој саобраћајној сигнализацији.

На улазу у Гроцку из правца Београда до 16. септембра од 7 до 17 часова одвијају се радови на изградњи регионалног водовода Макиш – Младеновац уз наизменично пропуштање возила.

На деоници Бела Паланка – Пирот одвијају се радови на санацији клизишта „Осмаково“, а саобраћај се одвија десном саобраћајном траком уз наизменично пропуштање возила.

U Srbiji 1.057 novozaraženih korona virusom

Преузмите андроид апликацију.