Почетна > Бизнис
Бизнис

Технобанк и у 2021. окупља банкаре и ИТ сектор

Уколико сте запослени у банкарском или неком другом финансијском сектору, а трагате за местом где можете видети и чути више о савременим ИТ решењима из области финансија и банкарства, предстојећа изложба и конференција Технобанк је право место за вас.
Фото: PrtSc/Comtrade_System_Integration/YouTube

Технобанк је регионална конференција која пуне две деценије представља место окупљања компанија које се баве ИТ решењима када су у питању пословања путем кредитних картица и савремени облици банкарства са једне стране, и запослених у банкарском и финансијском сектору са друге стране.

Двадесета по реду конференција ће бити одржана 22. и 23. септембра 2021. у хотелу Краун Плаза у Београду, док је отварање најављено за среду, 22. септембра у 9:00 часова.

У време када на тржишту постоји разноврсна понуда коју пласирају водеће светске, али и локалне ИТ компаније, заиста је драгоцено када у нашој земљи на једном месту можете ступити у директан контакт са представницима ових компанија.

Како кажу организатори, „Сви који посете Технобанк ће поред комуникације са учесницима, бити у прилици да присуствују предавањима реномираних домаћих и интернационалних компанија које ће у кратким слотовима представити своја решења. Уз то нам је веома драго што ће поједине компаније своја решења и студије случаја представити у виду онлајн предавања, чиме ћемо посетиоцима омогућити да се упознају са актуелностима из ових области са других светских тржишта“.

Првог дана конференије биће одржан панел на тему “Инстант плаћања“, док ће тема наредног панела другог дана бити “Фискализација у Србији“. Поред представника пословног сектора, на панелу ће бити присутан и представник Пореске управе.

О изгледима за поновно оживљавање састанака лицем у лице прочитајте овде.

 

Преузмите андроид апликацију.