Пробали смо све, а само један састојак нам је заиста помогао да припремимо најфиније поховано месо.

До савршеног прженог меса је заиста тешко доћи. Иако је интернет пун савета, понекад само смело експериментисање води до најбољих резултата.
Зато смо се упустили у авантуру откривања тајне најсочнијег поханог меса и открили је. Крије се, сасвим неочекивано – у млеку.
Када спремате пилетину или ћуретину, пре панирања и сољења, обавезно је потопите у чинију млека најмање пола сата.
Млеко ће омекшати месо, а када га испечете биће сочније и богатије.
Такође, одлична идеја би било и панирање у мешавини од презли, зачина, пармезана и сусама.
Ако желите да уживате у заиста хрскавим похованим шницлима, део презли замените сецканим корнфлексом.
Преузмите андроид апликацију.