Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Тајни састојак за савршено поховану пилетину

Пробали смо све, а само један састојак нам је заиста помогао да припремимо најфиније поховано месо.
Фото: Pixabay/adoproducciones

До савршеног прженог меса је заиста тешко доћи. Иако је интернет пун савета, понекад само смело експериментисање води до најбољих резултата.

Зато смо се упустили у авантуру откривања тајне најсочнијег поханог меса и открили је. Крије се, сасвим неочекивано – у млеку.

Када спремате пилетину или ћуретину, пре панирања и сољења, обавезно је потопите у чинију млека најмање пола сата.

Млеко ће омекшати месо, а када га испечете биће сочније и богатије.

Такође, одлична идеја би било и панирање у мешавини од презли, зачина, пармезана и сусама.

Ако желите да уживате у заиста хрскавим похованим шницлима, део презли замените сецканим корнфлексом.

Recept dana: Pohovana piletina kao iz restorana

Преузмите андроид апликацију.