Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Tајнa како да млевено месо буде што сочније

Постоји милион начина на које можете да припремите млевено месо, а свака домаћица има своју тајну како да буде што сочније.
Фото: Pixabay/congerdesign

Покушајте да додате маст у млевено месо.

Свињска маст побољшава квалитет меса, али му даје и посебну арому, тако да ће јела од млевеног меса бити много боља.

Најбоље је ако користите свежу маст.

Ако се питате шта је то, ево објашњења:

Из меса које ћете пећи или пржити извадите свежу маст и одвојите је у врећице.

Чувате га у замрзивачу док вам не затреба за млевено месо, али пре него што га додате у смесу, прво се меље.

Ако немате свежу свињску маст, слободно користите маст купљену у продавници, као што је маст за кување.

У смешу за рибље котлете можете додати и маст.

Najbolje mesto za držanje hleba tokom velikih vrućina

Преузмите андроид апликацију.