Почетна > Нови Сад
Нови Сад Урбани Нови Сад

Својеврсни повратак у тинејџ доба – Драги Браво журка 1. јула у Хали 2

Шта је обележило ваше тинејџерко доба? Засигурно је да је teen чаоспис „Драги Браво“ окупио читаву једну генерацију, те је сваки наредни број са нестрпљењем ишчекиван.
Фото: Gigstix

Са жељом да се присете свега онога што је „Драги Браво“ обележавао, група момака дошла је на идеју да покрене истоимене журке, што се испоставило као одлична идеја.

Ако желите да се присетите симаптије из тинејџ периода, врхунске музике, али и модних трендова, онда је важна вест да ће се Драги Браво журка одржати 1. јула у Хали 2 Новосадског сајма.

Прва журка планирана је за 200 људи који су лајковали њихову Фејсбук страницу, али како се вест брзо проширила журка је премештена на Сајам и посетило ју је око 5000 људи. Страна, домаћа музика, рок, поп, евровизијски хитови одјекиваће Новосадским сајмом, првог дана најврелијег месеца.

Узаврела атмосфера ће свакако бити и на журци, те тако запловите својеврсним времепловом.

Детаљне информације о програмима Хале 2, сви заинтересовани могу пронаћи на Фејсбук И Инстаграм страници Хале 2.

Пре Драги Браво спектакла, 24. јуна наступиће Сара Јо и Ангелина, док ће се дан касније, 25. јуна одржати „Giulty pleasure“ журка. Последњи дан јуна, 30. јун резервисан је за регионално познатог репера Војка В.

Улазнице за концерте, сви заинтересовани могу пронаћи на свим „Gigstix“ продајним местима.


Počela „Egzit groznica“, smeštaj za vreme festivala već uveliko razgrabljen

Преузмите андроид апликацију.