Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

Свечана премијера домаћег филма „Јорговани“ у среду, 28. фебруара у Арени Синеплекс

Свечана премијера домаћег филма „Јорговани“, у оквиру 52. Међународног филмског фестивала ФЕСТ у биоскопу Арена Синеплекс, биће одржана у среду, 28. фебруара од 20:30 часова.
Фото: Facebook.com

Публика ће имати прилику да на црвеном тепиху и након пројекције поздрави део ауторске и звездане глумачке екипе коју чине Слобода Мићаловић, Иван Босиљчић, Гордан Кичић, Милутин Мима Караџић, Јован Јовановић, Небојша Дугалић и други.

Улазнице су у продаји!

Катарина (Слобода Мићаловић) и Игор (Иван Босиљчић) су глумци који су заједно и на екрану и ван њега. Ослепели од блицева и оглувели од аплауза они се, иако нераздвојни, дуго нису ни чули ни видели, све до доделе награда за најбољу серију године, где ће се цела екипа окупити.

Ту се јасно виде и лице и наличје филмске и телевизијске индустрије у Србији данас, постаће јасно да су њихови животи већа мелодрама од оне коју су снимали.

У главним улогама:

Слобода Мићаловић, Иван Босиљчић, Гордан Кичић, Милутин Мима Караџић, Исидора Јанковић, Јован Јовановић, Павле Чемерикић, Небојша Дугалић… Режију потписује Синиша Цветић, а сценарио Давид Јаковљевић.

Muzičko veče „Elegantno opušteno“ 13. marta u Svečanoj sali Nis-a

Преузмите андроид апликацију.