Почетна > Србија
Србија

Швајцарац у Срему возио 253 km/h, на путевима и возачи без дозволе

Припадници саобраћајне полиције Полицијске управе у Сремској Митровици су, за време викенда, зауставили петорицу возача, двојицу који су прекорачили брзину, двојицу који су возили под дејством алкохола и једног без возачке дозволе.
Фото: Pixabay

Полиција је пресретачем зауставила тридесетдвогодишњег држављанина Швајцарске који је аутопутем од Батроваца према Београду возио „bmv“ брзином од 252,8 километара на час, за 122,8 километара више него што је дозвољено.

Возач је приведен надлежном прекршајном судији који га је казнио новчаном казном у износу од 140.000 динара и забраном управљања возилом на подручју Србије у трајању од десет месеци.

Такође, пресретач је зауставио и педесетосмогодишњег македонског држављанина који је аутопутем од Батроваца према Београду управљао „мерцедесом“ брзином од 212,6 километара на час, за 82,6 више него што је дозвољено.

Возач је приведен надлежном прекршајном судији који га је казнио новчаном казном у износу од 100.000 динара и забраном управљања возилом на подручју Србије у трајању од осам месеци.

Патрола у Старој Пазови открила је четрдесетпетогодишњака који је возио „фијат“ са 2,44 промила алкохола у организму, док је у Руми затечен шездесетдеветогодишњи возач „фијата“ са 2,14 промила алкохола у организму.

У Новој Пазови заустављен је двадесетчетворогодишњак који је управљао „голфом“ без положеног возачког испита.

Свим возачима је одређено задржавање и они су приведени надлежним прекршајним судијама.

Апелујемо на возаче да доследно поштују све саобраћајне прописе, у циљу своје и безбедности свих других учесника у саобраћају.

Opština Sremski Karlovci raspisala konkurs za sufinansiranje putnih troškova studentima

Преузмите андроид апликацију.