Почетна > Србија
Србија

Сутра почиње 30. генерална скупштина и конгрес Светске федерације ветерана

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић састаће се сутра, уочи одржавања 30. генералне скупштине и конгреса Светске федерације ветерана, са председником Светске федерације ветерана Дан Виго Бергтуном.
скупштина
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Том приликом, медијима ће се обратити председник Светске федерације ветерана Дан Виго Бергтун, председник СУБНОР-а генерал Видосав Ковачевић и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић.

Министар Селаковић ће се састати и са Високим комесаром Краљевине Марока за ветеране и бивше припаднике Армије ослобођења Марока и потпредседником Светске федерације ветерана Мустафом ел Ктиријем.

После 70 година, у Београду се од 6. до 10. марта ове године одржава 30. генерална скупштина и конгрес Светске федерације ветерана, када ће Србију посетити 113 делегата из 40 земаља света.

Домаћин овом значајном скупу је СУБНОР Србије уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, а под покровитељством председника Републике Србије Александра Вучића, наводи се у саопштењу министарства.

Vazduhoplovna akademija nudi upis za buduće pilote helikoptera MUP-a

Преузмите андроид апликацију.