Почетна > Србија
Србија

Сутра измена режима саобраћаја на Београдској обилазници

Сутра ће у периоду од 9 до 16 часова бити измењен режим саобраћаја на Београдској обилазници између Бубањ Потока и Кружног тока код Ресника.
Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

Саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, јер ће се у оба смера одвијати радови на поправци коловоза.

Од сутра до 19. новембра од 7 до 13 часова биће обустављен саобраћај на деоници Рибариће – Брњак, а 16. новембра на тој ће се деоници због асфалтерских радова саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем возила. Алтернативни путни правац је државни пут Рашка – Јариње.

Од данас до 23. новембра од 8 до 16 часова изводиће се радови на чишћење тунела у Међувршју и Овчар Бањи, на деоници Паковраће (Марковица) – Кратовска Стена.

За извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

Од данас до 18. новембра од 7 до 16 часова саобраћај ће бити обустављен и на деоници Стари Жедник – петља Жедник. Током извођења радова биће онемогућено укључење на ауто-пут са петље Жедник из правца Старог Жедника у смеру ка Новом Саду, као и искључење са аутопута из правца Граничног прелаза Хоргош у смеру ка Старом Жеднику.

Такође, онемогућен ће бити саобраћај у оба смера на деоници Стари Жедник – Чантавир.

Алтернативни пут је државни пут Суботица – Нови Сад.

Укључење на ауто-пут према Новом Саду из правца Чантавира, као и искључење са аутопута из правца ГП Хоргош према Чантавиру је у функцији.

Према информацијама Управе граничне Полиције добијеним у 17:15 часова на путничкимтерминалима граничних прелаза нема задржавања возила.

На теретним терминалима возила чекају на Хоргошу, на излазу 240 минута, на Келебији и Батровцима 180, а на прелазу Шид 120. минута.

На осталим ГП нема дужих задржавања за све категорије возила.

Ministar Vučević se sastao sa ambasadorkom Čen Bo

 

Преузмите андроид апликацију.