Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Супер трик: Попијте овај напитак пре јела

Како се зауставити кад је “најслађе”? Како сузбити апетит? Када би имали одговор на ово питање, многи не би мучили муку са сувишним килограмима.
Фото: Pexels/Charlotte May

Неки саветују да се пре оброка попије чаша воде, да ћете теко “заузети простор” у стомаку па нећете моћи да се пореједете. Проблем код овог начина који већина пријављује јесте непријатан осећај надутости који чак уме да изазове мучнину, па се храна “враћа”.

Постоји други, много здравији начин, сматрају нутриционисти. Једна од најздравијих ужина, које су притом и посне, јесте сок од парадајза. Овај напитак храни тело, снабдева га неопходним хранљивим материјама, а не садржи толико шећера колико воћни сокови.

Ако пијете сок од парадајза пре оброка, заситићете се брже и буквално ћете унети дупло мање хране, сматрају стручњаци.

Бонус је и што ћете телу обезбедити обиље нутријената, јер је сок од парадајза изузетно здрав и препоручује се код бројних тегоба, почев од повишеног притиска, холестерола, јача имунитет….

Сам парадајз садржи обиље витаминима А, Ц, Б3 и Б6, магнезијум, хлор и сумпор, а такође је одлично средство за детоксикацију организма. – потпомажу бољи рад јетре и бубрега, што је кључно за детоскикацију организма.

Veterinari savetuju: Najbolji načini da produžite život svom psu

Преузмите андроид апликацију.