Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

Студенти ПМФ-а организују плесно вече, а све у циљу донирања новца удружењу “Деца са Ахондроплазијом”

Студенти 3. године хотелијерства са ПМФ-а у сарадњи са професорима у склопу предмета Анимација и логистика у туризму организују хуманитарни догађај који носи назив “Dance with somebody”.
Фото: Промо

Ово је до сада 56. догађај у организацији овог типа. Тема самог догађаја је плесно вече где ће разне плесне школе али и студенти показати плесно умеће уз разне националне плесове и тачке. Ове године, новац прикупљен од догађаја донираће се удружењу ” Деца са Ахондроплазијом”.

Студенткиња са овог факултета за наш портал је истакла да би позвала све који су у могућности да 30. јануара у 20.00 часова дођу у СКЦНС Фабрика.

„Сви су добродошли да заједно уживамо у лепом проводу, али и да помогнемо онима којима је то потребно“, истакла је Ања за НС Уживо.

Карте се могу резервисати на број 060/577 2667, али је исту могуће купити директно на улазу. Цена једне карте износи 1.200 динара.

Саговорница је истакла да је у цену укључен улаз, гратис пиће, као и храна коју су припремиле колеге са гастрономије и учешће у наградној игри обезбеђеној од стране спонзора.

„Rooster – Alice in Chains tribute band i Nirvana real tribute band“ 5. aprila u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.