Почетна > Србија
Индекс Србија

Студенти могу да резервишу радно место у Зиђин Коперу

Програм повезивања са студентима завршних година факултета и виших школа у Србији под називом „Campus Recruitment 2022“, који је покренула компанија Србија Зиђин Копер, нуди могућност студентима да резервишу радно место које ће их чекати када дипломирају, саопштио је Зиђин.
Фото: Градске инфо

Заменик руководиоца Службе за запошљавање и обуку у Србија Зиђин Коперу Вера Тасић је објаснила да је за учешће у програму потребно да студенти пошаљу биографију онлајн или путем мејл адресе, након чега ће бити позвани на интервју.

„Уколико успешно прођу разговор са ХР тимом у Београду, компанија ће им послати понуду. Њима онда преостаје да што пре дипломирају, а када то ураде, потребно је само да се јаве компанији и позову се на понуду коју су добили. Неће поново пролазити кроз интервјуе, радно место ће их чекати“, прецизирала је она.

Додала је да студенти могу и да се предомисле, ако у некој другој фирми добију боље услове а да је понуда обавезујућа само за компанију.

У првом циклусу регрутације фокус компаније је на студенте из области рударства и геологије, механике, електротехнике, електронике и аутоматизације, геодезије и грађевинарства.

Stipendije Vlade Mađarske za akademsku 2023/24. godinu

Преузмите андроид апликацију.