Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Стрип и пиће добродошлице за све посетиоце поводом филма „The Flash“ у „Areni Cineplex“

Омиљени члан Лиге правде, „The Flash“, овог лета добија свој први самостални филм који премијерно стиже на велико платно биоскопа Arena Cineplex уз Бетмена и Супергрл. За све фанове организован је Арена Фан догађај у среду, 14. јуна од 20 часова који сваком посетиоцу доноси поклоне. Улазнице су у продаји!
Фото: Arena Cineplex

Сви посетиоци добиће на поклон стрип из специјалне „Flash“ едиције, а пиће добродошлице обезбедио је „Ultra energy drink“. У холу биоскопа све фанове дочекаће специјални уметнички пано инспирисан филмом пред којег ће посетиоци моћи да се фотографишу, а који је израдио тим „New Point of culture“.

Светови се сударају док Бари Ален користи своје супермоћи за путовање кроз време како би променио догађаје из своје прошлости. Међутим, покушај да спаси своју породицу ненамерно га окреће у будућност, остављајући Барија заробљеног у окрутној садашњости у коју се генерал Зод вратио под претњом уништења, а Бари нема других суперхероја који би му прискочили у помоћ. Осим ако не успе да измами сасвим другачијег Бетмена из пензије и спаси заробљеног Криптонца из заточеништва, иако не оног којег тражи.

На крају, Баријева једина нада да спаси свет у којем се нашао и врати у будућност коју познаје јесте трка с властитим животом. Али хоће ли коначна жртва бити довољна да се успостави ред у свемиру?

Да нас очекује права летња акцијска посластица, доказује и чињеница да ће у новом филму велику улогу имати и по многима најбољи Бетман свих времена – Мајкл Китон.

Pučinijeva „Toska“ na sceni SNP-a u petak, 9. juna

Преузмите андроид апликацију.