Почетна > Спорт > Остали спортови
Нови Сад Остали спортови

Стонотениска Лига шампиона у Новом Саду

Стонотенисерке Новог Сада са нестрпљењем ишчекују мечеве TOP12 фазе Лиге шампиона са чешким Ходоњином и француским Мецом, наредном уторка и четвртка. У тим дуелима шампион Србије имаће велико појачање из Хонг Конга.
Фото: Pixabay/HeungSoon

За шампиона Србије дебитоваће Кинескиња из Хонг Конга, Ји Лок Лам. Новосађанке верују да ће са тим појачањем и искусном Аном Маријом Ердељи, а уз велику подршку са трибина, бити у могућности да се боре за друго место у групи које води у четвртфинале елитног такмичења.

„Све се радујемо овим мечевима. Очекује се велики спектакл, с обзиром на велика имена која долазе у стонотениску салу СПЕНС-а. Можемо да будемо задовољне што смо дошли у ситуацију да играмо против таквих играчица“, нагласила је капитен Новог Сада и репрезентативка Србије, Тијана Јокић.

Из Стонотениског клуба Нови Сад најављују да се карте за два меча Лиге шампиона одлично продају, а истичу да ће промотер тих мечева бити 12-годишњи Михајло Качавенда који болује од церебралне парализе.

У премијерном сусрету Лиге шампиона, Нови Сад је изгубио од Меца 3:0, тако да ће дуели са чешким Ходоњином који предводи легендарна Јапанка, Сакуме Мори, највероватније бити одлучујући за пролаз даље.

Evropski spektakl na Slanoj bari: Rukometaši Vojvodine protiv italijanskog Briksena

Преузмите андроид апликацију.