Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Стојковић открио зашто се није смејао

Селектор Србије Драган Стојковић говорио је о физичкој спреми екипе пред Камерун.
Фото: Фудбалски савез Србије

Она је била проблематична у дуелу са Бразилом, коју је наша селекција изгубила резултатом 2:0.

„Направљена је анализа и наш проблем у другом полувремену је био тај да смо се трошли превише ни за шта. Статистика показује да смо претрчали више од Бразила, а као да тих пола сата да не постојимо. Превише смо се трошили, имали смо техничке проблеме, имали смо 160 изгубљених лопти и немогуће је да добијете било кога. Нисмо имали напад и нисмо били комплетни на терену и нисам могао да изађем са најбољим тимом јер би то била тотално другачија прича. Али, Боже мој..“, рекао је Стојковић и додао:

„Интензитет је био на високом нивоу и врло добро су играчи одговорили у сваком смислу и враћамо се. Од доласка у Катар, имали смо једно седам-осам играча који нису били у тренажном процесу и то нисам могао јавно да говорим јер би то знао цео свет и за мене је то било врло забрињавајуће. Сад знате зашто није било осмеха на мом лицу“.

Истих 11 неће истрчати против Камеруна, а за састав ће конкурисати и Филип Костић.

„Биће промена у односу на састав са Бразилом. Што се тиче Костића, рекао сам да будем прецизнији – ситуација није одлична да бих био презадовољан. Али јесам у односу на оно што је било пре десет дана… То ме радује и последња два тренинга је одрадио са екипом и биће у конкуренцији за тим. Радује ме интензитет којим је радио, радује ме да је у кондицији, да могу да рачунам на њега“, истакао је Стојковић.

Ivanović: Partizan najbolji napadački tim u Evropi

Преузмите андроид апликацију.