Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

Стефан Секулић наступа на „АCA 136“ у Москви

Најбољи српски велтераш након неколико понуђених противника и службено добио име ривала у најјачој руској у једној од највећих светских ММА организација – „АCA“.
Фото: Instagram/aca_mma

Новосадски ММА професионалац, Стефан Секулић, има заказан нови наступ на великој сцени, овог пута у Москви, под окриљем најквалитетније европске ММА организације, „АCA – Absolute Championship Akhmat“.

Секулић, донедавни члан највећег светског ММА бренда „UFC“, бориће се против Виталија Слипенка у свом дебију за престижну руску организацију 26. фебруара.

Српском борцу је првобитно понуђена борба против Марка Хулмеа, који је из нама непознатих разлога одбио ту борбу, и ипак одлучио да жели да наступи против другог противника.

Стефан Секулић је наравно прихватио сваку другу понуђену опцију од стране „АCA“ мечмејкера и само чекао званичну потврду за новог противника.

У међувремену руска организација најавила је меч Марка Хулмеа и Виталија Слипенка, који је силом прилика ипак отказан, и Стефан Секулић ће наступити против борца против којег је већ пре неколико дана прихватио меч.

Стефан Секулић, доказано име светске ММА сцене, наступиће у „Co-Main Event“ борби што заиста говори у прилог чињеници колико је реномирани српски професионалац цењен на интернационалној сцени.

Стефан Секулић познат је у ММА круговима као борац који никада није бирао противнике и који је спреман за сваки изазов који се испред њега постави. Сада испред себе има велики испит у опасном Слипенку, и прилику за први наступ у „АCA“ борилишту, у којем су организатори имали проблема да му нађу првог противника.

Верујемо да ће српски борац показати сав свој квалитет и потенцијал и отворити себи врата доминантних наступа под „АCA“ банером.

UFC 271 – Uskoro nas očekuje revanš šampiona (FOTO/VIDEO)

 

Преузмите андроид апликацију.