Почетна > Србија
Србија

Стара ствар у Новом Бечеју: Госпојина 2023 (ВИДЕО)

Четвородневни спектакл у Новом Бечеју, Госпојина 2023., одржава се од 24. до 27. августа. Ова традиционална манифестација одржава се 29. пут. Посетиоци могу да уживају у догађајима за све генерације, са фокусом на добро расположење, музику, гастрономске ужитке и разне активности које прате овакве традиционалне манифестације.
Фото: Војводина уживо
Шта се све дешавало у Новом Бечеју, на Великогоспојинским данима и како се прави најбоља рибља чорба погледајте у видеу:

Ако сте расположен, и данас можете уживати у богатом програму за Госпојину у Новом Бечеју, а програм можете прочитати овде – линка.

Фото: Војводина уживо

Последњег дана, 27. августа, дешава се врхунац Госпојине. Великогоспојинска литија креће од Цркве Светог Николаја Мирикилијског, док ће концерти Јелене Карлеуше и Аце Лукаса увече донети незабораван завршетак овог летњег фестивала.

Фото: Војводина уживо

Искористите прилику да ово последње вече Великогоспојинских дана проведете незаборавно.

Фото: Војводина уживо

Уколико нисте у могућности да ове године дођете у Нови Бечеј и пропуштате ову нестварну манифестацију, узивајте у нашем прилогу, а портал Војводина уживо ће вас следеће године подсетити да на време планирате да будете део традиције у Новом Бечеју.

Vlada će pomoći obnovu „Caričinog grada”

Преузмите андроид апликацију.