Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Шта сваки мушкарац направи пре него што први пут дотакне усне своје симпатије

Пре првог пољупца ретко који мушкарац ће тражити дозволу да пољуби жени. Уместо тога, малим знаковима и покретима тела другој страни показаће да је заинтересован за њу и надаће се да је заинтересована за њега.
Фото: Pexels/Gustavo Fring

Мушкарац не жели да оде кући и са вама разговара до дуго у ноћ испред вашег улаза у стан? Сјајно се проводи и у вашем друштву, а велике су шансе да жели да вас пољуби. Ево шта сваки мушкарац направи пре него што први пут дотакне усне своје симпатије:

Ућутаће се

Не можете да се љубите ако обоје говорите у исто време. Баш зато ће сваки мушкарац почети све мање и мање да говори, а његови одговори на ваша питања постаће све краћи и краћи. Такође, глас ће му бити све тиши и интимнији.

Неће имати мира

Мушкарац је нервозан пре првог пољупца. Тражиће прави тренутак у разговору да вам се приближи и због тога ће показивати знакове нервозе, попут врпољења. Ако не може да седи мирно на једном месту, можда је то разлог.

Фокусираће се на своје усне

Ако жели да вас пољуби, мушкарац ће почети свесно и несвесно да припрема своје усне на пољубац. Облизиваће се, мазати балсам или ће освежити задах жвакаћом гумом.

Почеће да гледа у ваше усне

Поглед ће му се са ваших очију спустити на усне. Да, и даље га занима што имате рећи, али не може си помоћи, жели вас прије свега пољубити.

Случајно ће вас додиривати

Мали додир на рамену, по руци или сударање коленима испод стола нису случајност, већ јасан знак да мушкарац жели физички да вам се приближи. Тим потезима, он жели да провери како бисте ви реаговали, у случају ако би се то десило, и да ли сте уопште заинтересовани за пољубац.

Смањиће удаљеност између ваших тела

Његово тело ће се током вашег разговора све више приближавати вашем. У тој идеји га неће спречити ни сто између вас, а још ако искористи прегласну музику у позадини, како би вам се приближио и шапутао вам директно на уво.

Похвалиће ваш парфем

“Предивно миришеш” – комплимент је који ће мушкарац често удалити жени. То је сигуран начин да мушкарац уђе у женин приватни простор и додатно јој се приближи.

Koliko traje patnja nakon raskida? Evo šta kažu stručnjaci

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке