Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Шта се дешава када ставите куглицу алуминијумске фолије у машину за прање веша?

Прање веша је задатак од којег не можемо побећи. Идемо на посао, радимо разне активности, ако су деца ту је и вртић, тренинзи, дружења у парку… а количина прљавог веша само расте.
Фото: Pixabay/moerschy

У сваком случају, прљав веш је ту, скупља се у корпи и ту не може вечно да стоји, па је веш машина један од важнијих делова домаћинства.

Процес прања функционише тако да веш машину напунимо прљавим стварима, ставимо детерџент за веш и омекшивач, укључимо и после сат, два процес је завршен, а испред нас је мокар и мање-више изгужван веш. од нас. Следи сушење, а затим пеглање.

То је процес који сте вероватно поновили безброј пута. Али оно чему се увек радујемо су трикови који помажу да сваки посао који радимо буде још успешнији.

Када је у питању прање веша, куглице од алуминијумске фолије могу вам делимично олакшати живот.

Шта се тачно дешава?

Ако веш перете заједно са куглом од алуминијумске фолије, смањићете статички електрицитет, што ће вам, између осталог, омогућити ефикасније прање веша. Можете користити лопту око месец дана. Када су у питању пешкири, они ће захваљујући фолији бити посебно мекани и упијајући. Неки од оних који су испробали трик са алуминијумском фолијом кажу и да се одећа опрана на овај начин лакше пегла. Лопта вам неће помоћи да се заувек ослободите гвожђа, али ће процес бити бар мало лакши, а самим тим и бржи.

Kako da operete patike, a da ih ne uništite?

 

Преузмите андроид апликацију.