Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Шта највише воле код жена: Шокираћете се кад видите шта им је неодољиво

Иако не треба генерализовати, у већини случајева, жеље мушкарца зависе од тога коју улогу су наменили партнерки и да ли је виде као своју девојку, будућу супругу или једноставно само некога с ким ће провести нпр.суботу вече.
Фото: Pexels/Ishootpeople

Ствари које мушкарци воле код жена обично немају никакве везе са изгледом, величином брусхалтера или неком другом стандардном ствари за коју мислимо да мушкарци падају на њу. Уствари, иако је физички изглед прво што примети, када мушкарац жели да се „скраси“, обично су друге ствари пресудне.

Мудрост

Већина мушкараца сматра мудре жене веома привлачним. Зашто? Зато што су оне зреле, знају шта желе и кажу шта им је на уму. Осим тога, зрелост вам помаже да се у незгодним ситуацијама понашате мирно и мудро, без претеране “драматургије”.

Овај тип жене ће реаговати када види лоше понашање и рећи ће шта јој се не свиђа, јер жели да промени ствари на боље.

Култура

Колико се вама не свиђа “неотесан”, груб мушкарац толико се ни мушкарцима не свиђа жена без манира. Таква жена је већини мушкараца одбојна. Самим тим, жена која има манире и која зна како треба да се понаша, свакако је привлачна. На крају, ко би уопште желео да излази с “кочијашем”?

Пријатељство

Већина мушкараца жели да са својом партнерком може да разговара буквално о свему, о највећим проблемима и ситуацијама које се чине безизлазним, те да им оне пруже подршку. Ова особина им је неодољива из разлога што знају да таквој жени могу безусловно да верују.

Опуштеност

Већина мушкараца има тенденцију да лоше реагује када је у питању притисак. Они не воле да буду приморани да обављају ствари које не желе или не воле да раде. Позиви и смс-ови сваких пола сата свакако су једна од ствари која им се не свиђа. Они од своје партнерке желе да је опуштена и да их не присиљава на било шта.

Prepoznajte po ponašanju: 9 najčešćih razloga zbog kojih se parovi razvode

Преузмите андроид апликацију.