Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Шта можете узети из хотелске собе?

Неке ствари можете да понесете из хотелске собе, али неке ствари дефинитивно не бисте требали.
Фото: Pixabay/davidlee770924

Хотелске собе могу бити пуне лепих ствари. Већина места жели да ваш одмор учини што удобнијим – на крају крајева, ви то плаћате. Са толико слатких ситница, можда бисте желели да узмете неколико пре него што одете.

Али иако сте можда у искушењу да спакујете неколико „сувенира“, постоје неки предмети за које ћете можда чак бити кажњени због тога.

Шта можете узети?

Сапун

Ако постоји нешто што већина хотела поуздано има у својим собама, то је сапун. А, у реду је и понети ове мале ствари из своје хотелске собе.  Напомињемо да се узимање ових предмета не охрабрује, али гости нису ни на који начин кажњени ако то учине.

Шампон или балзам

Слично мини сапунима који се налазе у купатилу, шампон и регенератор величине путовања су такође добра идеја да понесете из своје хотелске собе. Хотели понекад брендирају ове артикле. Дакле, узимање њихових шампона и истицање бренда хотела може помоћи у ширењу речи о хотелу. Ово важи и за мотеле.

Све „бесплатно“

Бесплатни артикли могу укључивати ствари као што су кесе за хемијско чишћење, кафа, павлака, пакетићи шећера и одређени маркетиншки колатерал. Можете их понети са собом. Неки хотели чак дају ексклузивне бесплатне поклоне, које, наравно, слободно можете узети. Рецимо бесплатни шампањац  је изненађење које ћете наћи у неким хотелима и оставља добар утисак. Ако га не попијете, наравно да га можете понети са собом.

Папир и оловке

Ови папирни предмети такође обично имају име бренда хотела и служе као маркетиншки алат. Слободно их понесите са собом.

Kako se osloboditi stresa pre odlaska na odmor?

Преузмите андроид апликацију.